Product image

Bonne Maman - Adventskalender 2023

Met de Bonne Maman 2023 Adventskalender is aftellen naar de kerstdagen nóg leuker!

(0 reviews)

€ 34,90

Let op: max 4 per klant! Als u meer kalenders wil bestellen neem dan contact op met info@bonnemaman.nl

Deze unieke 3D adventskalender heeft een gloednieuw ontwerp en geeft een inkijkje in de Bonne Maman kerstwerkplaats. Klap de adventskalender uit en ontdek 24 deurtjes, waarbij achter elk deurtje iets bijzonders zit. 17 kleine potjes met exclusieve smaken, 6 exclusieve Bonne Maman theezakjes én een speciale verrassing!

In de adventskalender zitten unieke smaken in de kleine potjes, die speciaal voor de adventskalender en het kerstseizoen zijn ontwikkeld. Wat dacht je bijvoorbeeld van 'perziken met jasmijnbloem' of 'frambozen en pure chocolade'? Nieuw dit jaar in de adventskalender zijn ook de zorgvuldig samengestelde Bonne Maman theesmaken. 'Zoetheid' met appel en kaneel, 'Mooie dromen' met verbena en damascusroos en 'Kerstmis' met granaatappel en steranijs zijn allemaal te vinden achter de deurtjes in de kerstwerkplaats. Alle producten zijn bovendien gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten.

De kleine glazen potjes zijn een mini variant van de bekende Bonne Maman pot met de geruite deksel en goed voor één portie. De potjes kun je hergebruiken door er kleine dingen in te verzamelen of iets moois mee te maken, zoals kerstklokjes, tafelversiering, een lichtslinger of zelfs een kroonluchter.

Een perfect cadeautje voor je geliefden of voor jezelf! Wacht niet te lang, eerdere jaren was de adventskalender uitverkocht!


Inhoud: 17x 30g jam + 6 x 1,2g thee + 1 verrassing!

EAN

3608580035862

Related post