Product image

Pasen Verrassing Geschenkdoos Pasen Advent Kalender Paaseieren Decompressie Speelgoed Pasen Geschenkdoos voor Kinderen

De speelgoedadventskalender is een leuke manier voor kinderen om de dagen voor Pasen af ??te tellen en elke dag een aantal verrassingen te krijgen. Het ideale cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar. Het aftellen naar Pasen is een spannende tijd voor kinderen. Een manier om de kalender weer te geven, is door de vakantieverwachtingen te verhogen. Het nieuwe kalenderspeelgoed verbergt veel verrassingen.

(0 reviews)

€ 20,99

  • [Materiaal]: Gemaakt van hoogwaardig kunststof. Veiligheid. Niet giftig, sterk, slijtvast, scheurvast, duurzaam en herbruikbaar. Kinderen kunnen spelen wanneer ze willen.
  • [Ontwerp]: Uitstekend ontwerp voor angst, concentratie, aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit, autisme, obsessief-compulsieve stoornis, onthouding van slechte gewoonten, enz., helpt stress te verlichten. Haal het en deel het met je vrienden voor een leuke paas- of feesttijd.
  • [Multifunctioneel]: leuke cadeaus voor verjaardagsfeestjes, klasbeloningen, kermissen, prijzendozen, Piñata-vullingen, kousvullingen, vullingen van snoepzakken.
  • [Perfecte geschenken en beloningen]: ideaal voor kinderverjaardagsfeestjes, schoolklasprijzen, schatkistprijzen, carnavalsonderscheidingen, piñatavullingen, kerstsokkenvullingen, kerstcadeaus, snoep/snoepzakvullingen, miniatuur nieuw speelgoed, feestgeschenken, paaseierenvulling , Paasmandvulling en Halloween-feestgeschenken.
 

EAN

Related post