Product image

Barbie Adventskalender

Deze Barbie Dreamtopia adventskalender is geweldig voor de feestdagen met 24 dagen aan verrassende cadeautjes.

 

(0 reviews)

€ 32,00

Productbeschrijving

  • Kinderen vinden deze Barbie Dreamtopia adventskalender geweldig omdat ze tijdens deze feestmaand 24 dagen lang iedere dag een nieuwe verrassing mogen opmaken!
  • Op dag één ontdekken kinderen Barbie pop en vervolgens kan op de daaropvolgende 23 dagen elke dag één cadeautje worden geopend. Het kan poppenkleding, een accessoire of een spelonderdeel zijn!
  • De outfits bestaan onder andere uit 2 rokjes, een paar vleugels en een zeemeerminnenstaart, waarmee liefhebbers van sprookjes Barbie pop kunnen aankleden als prinses, zeemeermin of fee.
  • De verrassingsaccessoires bestaan uit kleurrijke schoenen, tiara's, kettingen, een staf en een borstel, en hebben stuk voor stuk sprookjesachtige details. Combineer ze om de mooiste nieuwe looks te creëren!
  • Daarnaast zijn er verrassingsspeeltjes die eindeloos speelplezier bieden en 4 huisdieren: een puppy, een konijn, een babydraakje en een eenhoorn!
  • De Barbie Dreamtopia adventskalender met 24 verrassingen biedt eindeloos veel speelmogelijkheden en is daarmee een perfect cadeau voor kinderen tussen de 3 en 7 jaar.

Deze Barbie Dreamtopia adventskalender is geweldig voor de feestdagen met 24 dagen aan verrassende cadeautjes. Op dag één openen de kinderen de Barbie pop en vervolgens maken ze de daaropvolgende 23 dagen elke dag een nieuwe verrassing open! Iedere dag ontdekken kinderen een accessoire, een spelonderdeel of een outfit waarmee ze Barbie pop kunnen aankleden als prinses, zeemeermin of fee. Met elke nieuwe verrassing kun je eindeloos combineren en nieuwe sprookjes bedenken! De accessoires en spelonderdelen, zoals een tiara, ketting, huisdier of theekransaccessoire, zorgen direct voor nog meer speelmogelijkheden. Kinderen vinden het geweldig om in de feestmaand steeds weer een nieuwe verrassing te ontdekken, want wanneer kinderen met Barbie spelen, fantaseren ze over alles wat ze later kunnen worden! Inclusief Barbie pop en 23 extra verrassingen. Pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.

 

EAN

0887961807721

Related post