Product image

Funko Advent Calendar 2023: Five Nights at Freddy's Holiday

De Funko adventskalender voor Five Nights at Freddy's in 2023 is terug van weggeweest, de tweede keer dat Funko deze adventskalender heeft uitgebracht voor de populaire gamereeks. De oorspronkelijke versie verscheen enkele jaren geleden en is inmiddels niet meer verkrijgbaar, maar gelukkig is er nu een nieuwe variant beschikbaar voor het jaar 2023.

(0 reviews)

€ 74,95

De Funko Pocket Pop adventskalender, met het thema Five Nights at Freddy's, is een absolute must-have voor elke fan van dit geliefde spel. Binnenin de kalender vind je 24 verrassingen, allemaal mooi verpakt in deze aantrekkelijke adventskalenderdoos.

Deze adventskalender bevat miniaturen van de personages uit de Five Nights at Freddy's game, waaronder Freddy Fazbear, Bonnie, Chica en Foxy. Elk figuurtje heeft een hoogte van ongeveer 4 centimeter en is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zoals vinyl. De nauwkeurigheid van de details op deze figuren is verbluffend, waardoor het lijkt alsof de personages rechtstreeks uit het spel zijn gestapt.

De Funko Pocket Pop adventskalender met het Five Nights at Freddy's thema is niet alleen een geweldig cadeau voor jezelf, maar ook voor andere fervente fans van het spel. Het biedt een leuke manier om samen af te tellen tot kerst en om je collectie van Five Nights at Freddy's figuren uit te breiden.

EAN

0889698724807

Related post