Product image

Jurassic World Adventskalender 2023

Maak je klaar voor 24 dagen vol verrassingen en actie met Jurassic World! Deze feestelijke adventskalender is een eerbetoon aan de originele Jurassic Park film, en telt 24 feestelijke dagen af met in totaal meer dan 30 onderdelen, waaronder 19 mini-dinosaurussen uit de film, 1 kleine menselijke figuur en 10 hekken en platformonderdelen, zoals de iconische hekken van Jurassic Park! 

(0 reviews)

€ 28,49

Alles is ontworpen in een schaal van 2,9 cm en de onderdelen vormen samen een minispeelset. De feestelijk verpakte kalender is een geweldig cadeau voor fans van dinosaurussen vanaf 3 jaar. Kleuren en versieringen kunnen variren.

  • Vier feest met Jurassic Park! Breng het avontuur en de spanning thuis met deze adventskalender, van verpakking tot inhoud een eerbetoon aan de originele film!
  • Fijne feestdagen! Tel in december 24 dagen af met deze adventskalender vol Jurassic World verrassingen.
  • Elke dag een verrassing! Is het een mini-dinosaurus, een personage of hekken om in de donkere dagen mee te spelen? Met in totaal 30 onderdelen, waaronder de wereldberoemde toegangshekken van Jurassic Park!
  • Een speelset vol actie! Verzamel alle onderdelen voor een minispeelset. De onderdelen zijn ontworpen op een schaal van 2,9 cm.
  • Dit is een geweldig feestmaandcadeau! Vol verwachting kloppen de harten van fans van Jurassic World en dinosaurussen, vanaf 4 jaar.

EAN

0194735192298

Related post