Product image

PLAYMOBIL Christmas Adventskalender - kerstkoekjes bakken - 71088

Ontdek onze Speelgoed Adventskalenders! 

Met een ruim aanbod aan Speelgoed Adventskalenders zul je de tijd om je heen vergeten. Duik bijvoorbeeld in de wereld van Lego met de Star Wars -, Harry Potter - of Guardians of the Galaxy Adventskalender. Of bedenk je eigen fantasiewereld met een van de Playombil adventskalenders. 

Scroll door ons ruime aanbod en vindt de Speelgoed Adventskalender die bij jou past!

(0 reviews)

€ 24,99

€ 29,54

Open de deur voor groots adventsplezier! De PLAYMOBIL Christmas Baking adventskalender zorgt voor 24 dagen vol verwachting en brengt speelse afwisseling in de pre-kerstperiode. Terwijl moeder en dochter heerlijke koekjes bakken in de moderne keuken binnen, vermaakt zoon zich buiten in de sneeuw. Hij heeft al een knappe sneeuwpop gebouwd en maakt nu sneeuwballen voor een sneeuwballengevecht. Na zoveel sneeuwpret stapt hij eerst in de ponyslee en rijdt een paar rondjes om de feestelijk versierde kerstboom in de tuin.

De speelset bestaat uit een adventskalender met 24 verrassingen en echte koekjes uitstekers voor veel bakplezier in huis. Naast drie PLAYMOBIL-figuren bevat de set ook de kerstman met een zak en cadeaus, een ponyslee, een kitchenette met twee ovens en veel bakgerei, en een sneeuwpop.

Overige kenmerken

AgendajaarGeen jaartal
Gewicht810 g
KleurMulticolor
MateriaalPapier
OphangbaarNee
Product breedte404 mm
Product hoogte314 mm
Product lengte413 mm
Verpakking breedte304 mm
Verpakking hoogte90 mm
Verpakking lengte401 mm

EAN

4008789710888

Related post