Product image

PLAYMOBIL Horses of Waterfall Adventskalender Kerst Sleerit - 71345

Kerstmis op de Waterfall ranch! Achter elk deurtje schuilt een heel bijzondere verrassing voor jouw Horses of Waterfall paardenwereld!

(0 reviews)

€ 26,69

Een winterse sleerit brengt Isabella, de mooie Andalusische merrie Buttercup, haar lieve veulen Cream en de Berner Sennenhond Lucy naar het nabijgelegen Lelawala bos. Hier voorziet Isabella de kleine en grote bosdieren van hooi, groenten en andere lekkernijen voor het grote feest. Vooral de appel- en haverkoekjes gebakken volgens het recept van rij-instructeur Muriel zijn bijzonder populair bij de paarden. Als ze het koud krijgen, legt Isabella een paardendeken over hen heen. Leuk weetje: Zoe's kleine zusje Khira heeft de kerstversieringen voor de boom gemaakt.

Productdetails:
Liefdevol ontworpen PLAYMOBIL-adventskalender voor de themawereld Horses of Waterfall met Isabella, merrie Buttercup, veulen Cream en hond Lucy, schattige bosdieren, een arrenslee, hoofdstel, voer en een paardenverzorgingsset. In de slee is ruimte voor een figuur en een plank voor de mand. De boomversiering kan in de geschenkdoos worden opgeborgen.

EAN

4008789713452

Related post