Product image

Schleich HORSE CLUB - Adventskalender HORSE CLUB 2023 - 98982

Achter 24 deurtjes zitten leuke schleich® HORSE CLUB-figuren en -accessoires verstopt waar kinderen blij van worden!

(0 reviews)

€ 30,99

Sofia heeft iets bijzonders gepland voor kerstavond: samen met haar IJslandermerrie, haar veulen en hun hond wil ze op de hooizolder overnachten. Ze heeft alles al ingepakt. Elke dag verstopt ze stiekem weer meer accessoires op de hooizolder om de verrassing compleet te maken. Maar ze had niet op het eekhoorntje gerekend! Natuurlijk is die ook welkom.

  • Exclusieve uitvoering met speciaal geschilderde figuurtjes en talloze dieren!
  • Beleef elke dag weer het verhaal over hoe Sofia kerstavond samen met haar IJslandermerrie en veulentje doorbracht op de hooizolder!
  • Ontdek spelenderwijs de wereld met de authentieke en gedetailleerde figuurtjes van schleich®. Ze zien er zó echt uit; straks rennen ze nog weg!

Over schleich® HORSE CLUB

De schleich® HORSE CLUB bevindt zich in de plaats Lakeside waar vriendschap, familie en paarden centraal staan. Hannah, Sofia, Lisa en Sarah beleven talloze avonturen samen met hun prachtige paarden.

Het speelgoed van schleich®

Schleich® maakt al meer dan 85 jaar speelgoed dat de fantasie en nieuwsgierigheid van kinderen stimuleert. Het speelgoed staat bekend om zijn levendige, gedetailleerde speelfiguren van hoge kwaliteit. De speelfiguren zijn tijdloos en worden van generatie tot generatie doorgegeven. Duurzaamheid is belangrijk voor schleich® en streeft er naar om in 2027 Cradle to Cradle® gecertificeerd te zijn.

EAN

4059433715766

Related post