De Rituals Adventskalenders van 2023!

De Rituals Adventskalenders van 2023!

Wij zijn ontzettend enthousiast over de nieuwe Rituals adventskalender voor 2023! Deze adventskalenders van het bekende Nederlandse beautymerk zijn al jarenlang ontzettend populair. Je kunt gerust zeggen dat de Rituals Adventskalender een van de favoriete adventskalenders is in Nederland en België. Dat is niet toevallig, want Rituals staat bekend om hun mooie producten die zowel door vrouwen als mannen zeer worden gewaardeerd.

Rituals Adventskalenders 2023

Dit jaar zijn er 3 nieuwe adventskalenders bijgekomen waardoor Rituals een steeds groter assortiment krijgt. Benieuwd welke Rituals Adventskalenders er nog meer zijn? Klik hier

Dit zijn de nieuwe Rituals adventskalenders van 2023. Deze zullen vanaf september 2023 te koop zijn:

Rituals Classic Adventskalender
Rituals Deluxe Adventskalender
Rituals Premium Adventskalender

De Betovering van de Rituals Classic Adventskalender 2023

De Rituals Classic adventskalender is echt een hoogtepunt onder de Rituals adventskalenders. Voor 2023 hebben ze de kalender compleet vernieuwd en er zit dit keer een bijzondere twist aan: hij heeft de vorm van een chique herenhuis! Misschien lijkt het wel op de 'House of Rituals' in Amsterdam, bij het Spui? Dat is namelijk de beroemde winkel van Rituals.

Rituals heeft ons weer weten te verrassen met dit nieuwe ontwerp. Binnenin het herenhuis zitten 24 deurtjes die je vanaf 1 december kunt openen.

Wat vind je in de Rituals Classic Adventskalender 2023?

In de Rituals Classic adventskalender van 2023 zitten 24 exclusieve Rituals producten voor zowel mannen als vrouwen. Deze keer zijn het vooral handige reisformaat verpakkingen, ideaal om mee te nemen op vakantie of om nieuwe Rituals producten uit te proberen.

Hier zijn een paar hoogtepunten uit deze mooie adventskalender:

  • Vier kleine geurkaarsen van Rituals om je huis gezellig te maken tijdens de adventsperiode.
  • Doucheschuim voor mannen (Rituals Homme) en vrouwen (Ritual of Jing).
  • Shampoo en conditioner van Ritual of Sakura.

Deze bijzondere Rituals adventskalender kun je binnenkort vinden in verschillende webwinkels. Het is niet alleen een genot voor jezelf, maar ook een perfect cadeau, vooral gezien de betaalbare prijs.

 

De Weelde van de Rituals Deluxe Adventskalender 2023

Als je nog meer luxe wilt, dan is de Rituals Deluxe adventskalender voor 2023 iets voor jou. Deze kalender zit qua inhoud tussen de 'Exclusive' en 'Premium' versies in. Wat deze kalender extra speciaal maakt, is dat hij verpakt is als een prachtig 3D-kerstdorp. In de huisjes en tussen de kerstbomen vind je 24 unieke Rituals producten. Dit doet denken aan de Rituals adventskalender van 2020, maar de huisjes zijn dit jaar iets anders vormgegeven.

Deze bijzondere adventskalender komt in een mooie doos en is als een bouwpakket. Je kunt het kerstdorp zelf in elkaar zetten (heel leuk om te doen!) en er worden zelfs LED-lampjes meegeleverd om het dorp te verlichten. De cadeautjes zijn natuurlijk netjes verpakt, zodat je niet kunt zien wat erin zit.

Wat zit er in de Rituals Deluxe Adventskalender 2023?

In de Rituals Deluxe adventskalender van 2023 vind je een overvloed aan luxe Rituals producten, zoals verzorgingsproducten, geurkaarsen, geurstokjes en zelfs parfum. Het zijn vooral kleinere reisformaat producten die ideaal zijn om uit te proberen en mee te nemen.

Hier zijn een paar voorbeelden:

  • Ritual of Hamman zwarte zeep.
  • De nieuwe Rituals Boutique Line Jing Soap Bar.
  • Rituals Homme Foaming Gel (voor mannen).

 

De goddelijke ervaring van de Rituals Premium Adventskalender 2023

Vorig jaar werd de gloednieuwe 'Premium Rituals adventskalender' voor het eerst geïntroduceerd, en hij heeft sindsdien een speciale plaats veroverd. Dit is zonder twijfel de grootste en meest luxe adventskalender van Rituals. Naast kleinere producten bevat deze kalender vooral full-size Rituals producten.

Net als de Deluxe variant, komt ook de Premium adventskalender met een 3D-kerstdorp, maar dit keer is het dorp nog groter en indrukwekkender. In het dorp vind je een groot herenhuis waarin de full-size producten verstopt zitten. Deze cadeaus zijn aanzienlijk groter, wat natuurlijk logisch is gezien de royale inhoud van deze kalender.

Wat zit er in de Rituals Premium Adventskalender 2023?

De Rituals Premium adventskalender 2023 bevat niet alleen full-size producten, maar ook enkele extra luxe Rituals producten. Dit is dé Rituals adventskalender voor echte Rituals liefhebbers die zichzelf (of iemand anders) willen verwennen met maandenlang plezier van deze heerlijke producten.

De keuze is aan jou: de Rituals Exclusive adventskalender voor een stijlvolle en betaalbare ervaring, de Rituals Deluxe adventskalender voor een onvergetelijk 3D-kerstdorp, of de Rituals Premium adventskalender voor een koninklijke verwennerij. Wat je ook kiest, je kunt uitkijken naar een magische reis door de wereld van Rituals en elke dag een nieuw cadeautje ontdekken op weg naar Kerstmis. Wacht niet te lang, want deze adventskalenders zijn altijd snel uitverkocht. Trakteer jezelf en je dierbaren op de luxe en schoonheid van Rituals tijdens de feestdagen en maak van dit jaar een bijzonder speciale kersttijd!

 

Advertentie
Trending post
1
De Rituals Adventskalenders van 2023!
Beauty
De Rituals Adventskalenders van 2023!

2023-09-01 20:00:41

1
Releasedata overzicht Adventskalenders 2023
Algemeen
Releasedata overzicht Adventskalenders 2023

2023-07-26 13:39:51

1
Ontdek de Magie van Zomer Adventskalenders
Algemeen
Ontdek de Magie van Zomer Adventskalenders

2023-07-11 11:49:51