Releasedata overzicht Adventskalenders 2023

Releasedata overzicht Adventskalenders 2023

De feestdagen komen er langzaam aan en dat betekent dat het tijd is om te genieten van de gezelligheid, het samenzijn met vrienden en familie en natuurlijk adventskalenders! Adventskalenders zijn een geliefde traditie voor mensen van alle leeftijden. Maar wanneer worden nou de nieuwe adventskalenders elk jaar uitgebracht? In deze blog werpen we een blik op de meest voorkomende releasedata van de meeste merken, zodat je weet wanneer jouw favoriete kalender in de winkel ligt of online te koop is.

September

Sommige merken zijn er erg vroeg bij en kondigen hun adventskalenders al halverwege of eind september aan! Een daarvan is bijvoorbeeld LEGO. Zij brengen meerdere adventskalenders uit, verspreid over een paar maanden. Maar eind september is het al mogelijk om een van de eerste adventskalenders aan te schaffen! 

November

Voor veel merken begint het adventsseizoen vroeg in november. Ze willen er zeker van zijn dat hun kalenders beschikbaar zijn zodra mensen beginnen uit te kijken naar de feestdagen. Je kunt verwachten dat de meeste grote merken hun nieuwe adventskalenders tussen begin en half november lanceren. Hou dus onze website in de gaten zodat je niks mist!

December

Het hoogtepunt van de adventskalendergekte. Terwijl sommige merken ervoor kiezen om hun adventskalenders al in november uit te brengen, geven anderen de voorkeur aan een release in december, wanneer de adventtijd echt begonnen is. Dit is de maand waarin adventskalenders echt in populariteit toenemen en de meeste mensen op zoek gaan naar hun favoriete merken en thema's. In de eerste week van december zie je vaak een stroom van nieuwe kalenders op de markt komen.

Eind december

De tijd voor last-minute aanbiedingen en kortingen. Hoewel de meeste adventskalenders aan het begin van de maand beschikbaar zijn, zijn er ook merken die ervoor kiezen om hun kalenders pas halverwege of zelfs nog aan het einde van december uit te brengen. Dit kunnen last-minute aanbiedingen zijn om degenen die tot het laatste moment wachten tegemoet te komen, of het kan deel uitmaken van een marketingstrategie om de spanning en opwinding rond de kalender te vergroten. Hoe dan ook, als je bereid bent om te wachten, kun je mogelijk enkele geweldige deals en kortingen vinden op adventskalenders die niet eerder beschikbaar waren.

Ook kun je vaak nog steeds adventskalenders van het vorige jaar aanschaffen tegen een flink gereduceerd tarief!

Uitzonderingen en verrassingen

Hoewel er enige consistentie is in de releasedata van adventskalenders, moet je er rekening mee houden dat er altijd uitzonderingen en verrassingen kunnen zijn. Sommige exclusieve merken of speciale edities kunnen bijvoorbeeld hun eigen schema volgen en op elk moment tijdens het seizoen worden uitgebracht. Het is dus altijd de moeite waard om onze website, de websites van je favoriete merken en sociale media in de gaten te houden voor aankondigingen en updates.

Conclusie

Het uitbrengen van nieuwe adventskalenders volgt over het algemeen een patroon waarbij merken in november en december hun kalenders op de markt brengen. Terwijl november het startsein is voor het adventsseizoen, bereikt de gekte rondom adventskalenders zijn hoogtepunt in december. Onthoud dat hoewel er enige voorspelbaarheid is, er altijd uitzonderingen en verrassingen kunnen zijn. Dus wees alert en klaar om jouw favoriete adventskalenders te bemachtigen zodra ze beschikbaar zijn.

 

Advertentie
Trending post
1
De Rituals Adventskalenders van 2023!
Beauty
De Rituals Adventskalenders van 2023!

2023-09-01 20:00:41

1
Releasedata overzicht Adventskalenders 2023
Algemeen
Releasedata overzicht Adventskalenders 2023

2023-07-26 13:39:51

1
Ontdek de Magie van Zomer Adventskalenders
Algemeen
Ontdek de Magie van Zomer Adventskalenders

2023-07-11 11:49:51