Advertentie
Trending post
1
De Rituals Adventskalenders van 2023!
Beauty
De Rituals Adventskalenders van 2023!

2023-09-01 20:00:41

2
Releasedata overzicht Adventskalenders 2023
Algemeen
Releasedata overzicht Adventskalenders 2023

2023-07-26 13:39:51

3
Ontdek de Magie van Zomer Adventskalenders
Algemeen
Ontdek de Magie van Zomer Adventskalenders

2023-07-11 11:49:51

Blogs
De Rituals Adventskalenders van 2023!
De Rituals Adventskalenders van 2023!

Wij zijn ontzettend enthousiast over de nieuwe Rituals adventskalender voor 2023! Deze adventskalenders van het bekende Nederlandse beautymerk zijn al jarenlang ontzettend populair. Je kunt gerust zeggen dat de Rituals Adventskalender een van de favoriete adventskalenders is in Nederland en België. Dat is niet toevallig, want Rituals staat bekend om hun mooie producten die zowel door vrouwen als mannen zeer worden gewaardeerd.

Rituals Adventskalenders 2023

Dit jaar zijn er 3 nieuwe adventskalenders bijgekomen waardoor Rituals een steeds groter assortiment krijgt. Benieuwd welke Rituals Adventskalenders er nog meer zijn? Klik hier

Dit zijn de nieuwe Rituals adventskalenders van 2023. Deze zullen vanaf september 2023 te koop zijn:

[advent_lijst ids="93,92,91"]

De Betovering van de Rituals Classic Adventskalender 2023

De Rituals Classic adventskalender is echt een hoogtepunt onder de Rituals adventskalenders. Voor 2023 hebben ze de kalender compleet vernieuwd en er zit dit keer een bijzondere twist aan: hij heeft de vorm van een chique herenhuis! Misschien lijkt het wel op de 'House of Rituals' in Amsterdam, bij het Spui? Dat is namelijk de beroemde winkel van Rituals.

Rituals heeft ons weer weten te verrassen met dit nieuwe ontwerp. Binnenin het herenhuis zitten 24 deurtjes die je vanaf 1 december kunt openen.

Wat vind je in de Rituals Classic Adventskalender 2023?

In de Rituals Classic adventskalender van 2023 zitten 24 exclusieve Rituals producten voor zowel mannen als vrouwen. Deze keer zijn het vooral handige reisformaat verpakkingen, ideaal om mee te nemen op vakantie of om nieuwe Rituals producten uit te proberen.

Hier zijn een paar hoogtepunten uit deze mooie adventskalender:

  • Vier kleine geurkaarsen van Rituals om je huis gezellig te maken tijdens de adventsperiode.
  • Doucheschuim voor mannen (Rituals Homme) en vrouwen (Ritual of Jing).
  • Shampoo en conditioner van Ritual of Sakura.

Deze bijzondere Rituals adventskalender kun je binnenkort vinden in verschillende webwinkels. Het is niet alleen een genot voor jezelf, maar ook een perfect cadeau, vooral gezien de betaalbare prijs.

 

De Weelde van de Rituals Deluxe Adventskalender 2023

Als je nog meer luxe wilt, dan is de Rituals Deluxe adventskalender voor 2023 iets voor jou. Deze kalender zit qua inhoud tussen de 'Exclusive' en 'Premium' versies in. Wat deze kalender extra speciaal maakt, is dat hij verpakt is als een prachtig 3D-kerstdorp. In de huisjes en tussen de kerstbomen vind je 24 unieke Rituals producten. Dit doet denken aan de Rituals adventskalender van 2020, maar de huisjes zijn dit jaar iets anders vormgegeven.

Deze bijzondere adventskalender komt in een mooie doos en is als een bouwpakket. Je kunt het kerstdorp zelf in elkaar zetten (heel leuk om te doen!) en er worden zelfs LED-lampjes meegeleverd om het dorp te verlichten. De cadeautjes zijn natuurlijk netjes verpakt, zodat je niet kunt zien wat erin zit.

Wat zit er in de Rituals Deluxe Adventskalender 2023?

In de Rituals Deluxe adventskalender van 2023 vind je een overvloed aan luxe Rituals producten, zoals verzorgingsproducten, geurkaarsen, geurstokjes en zelfs parfum. Het zijn vooral kleinere reisformaat producten die ideaal zijn om uit te proberen en mee te nemen.

Hier zijn een paar voorbeelden:

  • Ritual of Hamman zwarte zeep.
  • De nieuwe Rituals Boutique Line Jing Soap Bar.
  • Rituals Homme Foaming Gel (voor mannen).

 

De goddelijke ervaring van de Rituals Premium Adventskalender 2023

Vorig jaar werd de gloednieuwe 'Premium Rituals adventskalender' voor het eerst geïntroduceerd, en hij heeft sindsdien een speciale plaats veroverd. Dit is zonder twijfel de grootste en meest luxe adventskalender van Rituals. Naast kleinere producten bevat deze kalender vooral full-size Rituals producten.

Net als de Deluxe variant, komt ook de Premium adventskalender met een 3D-kerstdorp, maar dit keer is het dorp nog groter en indrukwekkender. In het dorp vind je een groot herenhuis waarin de full-size producten verstopt zitten. Deze cadeaus zijn aanzienlijk groter, wat natuurlijk logisch is gezien de royale inhoud van deze kalender.

Wat zit er in de Rituals Premium Adventskalender 2023?

De Rituals Premium adventskalender 2023 bevat niet alleen full-size producten, maar ook enkele extra luxe Rituals producten. Dit is dé Rituals adventskalender voor echte Rituals liefhebbers die zichzelf (of iemand anders) willen verwennen met maandenlang plezier van deze heerlijke producten.

De keuze is aan jou: de Rituals Exclusive adventskalender voor een stijlvolle en betaalbare ervaring, de Rituals Deluxe adventskalender voor een onvergetelijk 3D-kerstdorp, of de Rituals Premium adventskalender voor een koninklijke verwennerij. Wat je ook kiest, je kunt uitkijken naar een magische reis door de wereld van Rituals en elke dag een nieuw cadeautje ontdekken op weg naar Kerstmis. Wacht niet te lang, want deze adventskalenders zijn altijd snel uitverkocht. Trakteer jezelf en je dierbaren op de luxe en schoonheid van Rituals tijdens de feestdagen en maak van dit jaar een bijzonder speciale kersttijd!

 

De lekkerst ruikende adventskalenders
De lekkerst ruikende adventskalenders

Voor de Adventtijd van 2022 hebben wij van Jouw Adventskalender speciaal voor jullie de mooiste en lekkerst ruikende Adventskalenders op een rijtje gezet!
Denk hierbij aan Adventskalenders gevuld met kaarsen, parfums, douchegels, lotions en andere heerlijk geurende verzorgingsproducten. Dat wordt dus genieten deze december!

[advent_lijst ids="68"]

De Yankee Candle Adventskalenders van 2022

Net als vorig jaar heeft Yankee Candle ook dit jaar weer 3 verschillende Adventskalenders uitgebracht. En wat zien ze er weer prachtig uit!

Met een ruim assortiment aan verschillende geuren zit er in de Yankee Candle Adventskalenders voor iedereen wat wils! Vul je kamer met de rijke geuren van Yankee Candle zoals Christmas Cookie, Snowflake Kisses en Winter Night Stars! 

De Adventskalenders zijn in 3 maten en prijsklassen verkrijgbaar: 

  • Een Kerstkrans (€29.99)
  • Een Boek (€49.85)

[advent_artikel id="68"]

De Rituals Adventskalenders van 2022

Rituals pakt ook dit jaar weer flink uit met maar liefst 3 verschillende Adventskalenders! 
Met de luxe producten van Rituals wordt het ook deze kerstvakantie weer een feestje! Denk onder andere aan showerfoam, body scrub, hand balm en body mist. Het prachtige design van de 3 Adventskalenders moet ook even genoemd worden! De kalenders zien er uit als kleine kerstboompjes en maken de kerstversiering van jouw huis helemaal af!

Dit zijn de verschillende Rituals Adventskalenders:

  • The Ritual of Advent 2D Advent Calendar (€69.50)
  • The Ritual of Advent 3D Advent Calendar (€99.50)
  • The Ritual of Advent Premium Advent Calendar (€149.50)

[advent_artikel id="23"]

De Douglas Adventskalenders van 2022

Wie aan geuren, parfums en verzorgingsproducten denkt, denkt aan Douglas! 

Dit jaar zijn er weer meerdere Douglas Adventskalenders beschikbaar. Deze Adventskalenders zijn gevuld met beauty accessoires, make-up, verzorgingsproducten en er is ook een Adventskalender ontwikkeld speciaal voor mannen!
Douglas heeft nog niet bekend gemaakt hoeveel Adventskalenders ze precies uit gaan brengen dit jaar maar de kalenders die bij ons bekend zijn hebben we voor jullie op een rijtje gezet.

De Douglas Adventskalenders van 2022:

  • Douglas Luxury Adventskalender (€49.99)
  • Douglas Make-Up Adventskalender (€32.99)
  • Douglas Beauty Adventskalender (€32.99)
  • Douglas 24 Days of Men (€32.99)

[advent_artikel id="27"]

The Body Shop Adventskalenders van 2022

Dit jaar komt ook The Body Shop weer met 3 verschillende Adventskalenders. Hou je van duurzame en heerlijk ruikende beauty en verzorgingsproducten? Dan zijn deze Adventskalenders zeker iets voor jou! Ook zeker belangrijk om te vermelden is dat de producten van The Body Shop ook niet op dieren worden getest!!

De 3 Adventskalenders van The Body Shop:

  • Box of Wishes Advent Calendar (€55,-)
  • Box of Wonders Big Advent Calendar (€154.50)
  • Box of Wishes and Wonders Ultimate Advent Calendar (€130,-)

[advent_artikel id="37"]

De NIVEA Adventskalender van 2022

De NIVEA Adventskalender van 2022 zit boordevol heerlijk geurende beauty en verzorgingsproducten. Deze Adventskalender heeft een gezellig en sfeervol design waardoor je direct in de kerstsfeer komt. Hij zit vol met producten zoals cremes, lotions, gezichtsmaskers en lippenbalsems (Labello) waar je je heerlijk mee kunt verzorgen na het douchen of voordat je naar bed gaat.

De NIVEA kalender kost €69.25.

[advent_artikel id="38"]

Vind jij dat we een Adventskalender zijn vergeten die ook echt in dit rijtje thuis hoort? Laat het ons dan weten!