Advertentie
Trending post
1
De Rituals Adventskalenders van 2023!
Beauty
De Rituals Adventskalenders van 2023!

2023-09-01 20:00:41

2
Releasedata overzicht Adventskalenders 2023
Algemeen
Releasedata overzicht Adventskalenders 2023

2023-07-26 13:39:51

3
Ontdek de Magie van Zomer Adventskalenders
Algemeen
Ontdek de Magie van Zomer Adventskalenders

2023-07-11 11:49:51

Blogs
Mannen opgelet! Dit is onze top 3 Adventskalenders voor mannen
Mannen opgelet! Dit is onze top 3 Adventskalenders voor mannen

Veel vrouwen en kinderen vinden het leuk om een adventskalender te kopen of krijgen in de decembermaand maar wij merken dat adventskalenders onder mannen ook steeds populairder worden. Dit vinden wij natuurlijk alleen maar leuk! Daarom bespreken we in deze blog onze top 3 adventskalenders voor mannen!

Bier Adventskalender

Hou je van bier? Dan is een bier adventskalender waarschijnlijk wel iets voor jou. Deze adventskalender bevat 24 verschillende bieren, waaronder unieke en ambachtelijke Nederlandse, Duitse en Belgische bieren. Deze bieren zijn zorgvuldig uitgekozen door bierspecialisten.

Er bestaan ook adventskalenders met een andere inhoud zoals bijvoorbeeld bierglazen, flesopeners of andere accessoires die het bierproces nog aangenamer maken. De bier adventskalenders zijn niet alleen een geweldige manier om nieuwe bieren te ontdekken, maar het is ook een top cadeau voor de echte bierliefhebber.

[advent_artikel id="76"] 

 Nivea Men Adventskalender

 De Nivea Men adventskalender is de perfecte kalender voor mannen die graag voor zichzelf zorgen en zichzelf willen verwennen tijdens de feestdagen. De kalender bevat 24 Nivea Men producten, denk hierbij aan deodorant, aftershave, gezichtsreiniger en scheerschuim.

De adventskalender biedt een uitgebreid assortiment aan producten die bedoelt zijn voor dagelijks gebruik en om de huid en het haar te verzorgen. Het is een goede manier om nieuwe producten te ontdekken en uit te proberen en te experimenteren met verschillende stijlen.

[advent_artikel id="72"] 

Happy Socks Adventskalender

 Voor mannen die dol zijn op sokken, is er de Happy Socks adventskalender. Deze adventskalender bevat 24 paar sokken, zo heb je elke dag een nieuw paar sokken aan tot aan Kerstmis. De sokken hebben heel veel verschillende kleuren en patronen, je kunt het zo gek niet verzinnen, waardoor elke dag weer een verrassing is. 

De Happy Socks adventskalender is niet alleen een geweldig cadeau voor mannen (voor vrouwen zijn ze natuurlijk ook leuk ;)), maar het is ook een leuke manier om elke dag iets nieuws te dragen en je outfit op te fleuren. Het is een top keuze voor mannen die graag een statement willen maken met hun sokken.

Hieronder hebben wij de Beatles giftset uitgelicht, perfect voor de echte muziekfan! 

[advent_artikel id="83"] 

De lekkerste adventskalenders
De lekkerste adventskalenders

Het is inmiddels 2023 en naast de traditionele adventskalenders, zijn er tegenwoordig ook adventskalenders ontwikkeld voor fijnproevers van koffie, kaas, gin en nog veel meer. Deze kalenders bevatten heerlijke traktaties waar je elke dag van de decembermaand (en natuurlijk de rest van het jaar) van kunt genieten. In deze blog zetten wij de beste adventskalenders voor eten & drinken op een rij.

De koffie adventskalender

Er zijn verschillende merken koffie adventskalenders verkrijgbaar. Deze kalenders bevatten 24 verschillende koffiesoorten, één voor elke dag van de adventsperiode. Van heerlijke espresso's tot aromatische koffiebonen, deze kalenders zijn een must have voor de echte koffieliefhebber.

[advent_artikel id="74"]

De thee adventskalender

Voor de thee liefhebber zijn er de thee adventskalenders. Deze kalenders bevatten 24 verschillende soorten thee, zoals zwarte thee, groene thee en kruidenthee. Zo heb je elke dag een nieuwe smaak om uit te proberen en van te genieten.

[advent_artikel id="65"]

De chocolade adventskalender

De chocolade adventskalenders zijn een klassieker en blijven hun populariteit behouden. Deze kalenders bevatten 24 soorten heerlijke chocolaatjes, van melk tot chocolade met nootjes en zijn gevuld met verschillende smaken zoals karamel zeezout en nougat.

[advent_artikel id="28"]

De wijn adventskalender

Je hebt geluk als je van wijn houdt! Er is een wijn adventskalender! Deze kalender zit boordevol wijn. Van witte tot rode wijnen en rose, deze kalender biedt de mogelijkheid om nieuwe smaken te ontdekken.

[advent_artikel id="75"]

De gin adventskalender

Deze adventskalender bevat verschillende soorten gin, tonic siroop en likeur. Het perfecte kado voor de gin en cocktailliefhebber! Deze kalender is een geweldige manier om nieuwe smaken te proeven en te genieten van een heerlijke gin tonic tijdens de feestdagen.

[advent_artikel id="77"]

De kaas adventskalender

Hou je van kaas? Dan is de kaas adventskalender iets voor jou. Deze kalender bevat verschillende heerlijke soorten kazen, Van zachte brie tot pittige cheddar, haal de borrelplank maar alvast tevoorschijn!

[advent_artikel id="78"]

De bier adventskalender

Deze kalender bevat 24 verschillende bieren, denk aan IPA’s, stouts en pils. Voor elke dag een ander biertje!

[advent_artikel id="76"]

 

Adventskalenders zijn een goede en gezellige manier om in de feest stemming te komen en te genieten van de feestdagen, of als je er gewoon zin in hebt!