LEGO Adventskalenders 2023

LEGO Adventskalenders 2023

Onlangs heeft LEGO 5 nieuwe adventskalenders uitgebracht! Deze zijn vanaf september 2023 te koop, in de winkel en online. De adventskalenders hebben allemaal een ander thema en ze zien er zoals altijd weer erg mooi uit!

Dit zijn de 5 nieuwe LEGO adventskalenders van 2023:

LEGO® City Adventskalender
LEGO® Friends Adventskalender
Avengers Adventskalender
LEGO® Harry Potter™ adventkalender
LEGO® Star Wars™ adventkalender

Lego Friends Adventskalender 2023

LEGO Friends fans vanaf 6 jaar kunnen genieten van de LEGO Friends adventkalender 2023 (41758). Elke dag kunnen ze een vakje openen en een leuk minipoppetje, micropoppetje of minimodel ontdekken, waardoor het aftellen naar kerst extra speciaal wordt.

Deze adventkalender is speciaal ontworpen voor dierenliefhebbers, waarbij de huisdieren van Heartlake City centraal staan. Kinderen zullen enthousiast zijn om verschillende dieren, minipoppetjes, minimodellen en accessoires te vinden en zo een feestelijke dierenspeeltuin te creëren. De huisdieren kunnen heerlijk spelen en zelfs een ritje maken in de kersttrein. Kinderen kunnen hun creativiteit gebruiken om Leo en Autumn te helpen bij het versieren van de kerstboom.

Wat deze kalender extra leuk maakt, is dat de speelmat en verschillende modules kunnen worden aangepast naar wens, zodat een unieke speeltuin ontstaat waarin alle huisdieren kunnen genieten. Daarnaast kunnen kinderen de kerstboom versieren en aanpassen met kleurrijke stippen dankzij de meegeleverde kerstaccessoires.

De LEGO Friends adventkalender zit boordevol activiteiten met een huisdierenthema. Met bouwbare personages, activiteiten en accessoires kunnen kinderen af tellen naar de kerstdagen. De kalender bevat 10 LEGO Friends figuren en 24 minimodellen, waardoor kinderen talloze dierenavonturen kunnen beleven met deze dierenspeeltuin-adventkalender.

Dit is een geweldig cadeau voor advent, dat kinderen van 6 jaar en ouder veel plezier zal bezorgen gedurende de hele maand december en daarna. De afmetingen van de cadeauverpakking zijn ongeveer 25 cm hoog, 37 cm breed en 6 cm diep.

LEGO City adventskalender 2023

De gloednieuwe LEGO City adventskalender van 2023 is een geweldige aanvulling op jouw LEGO-stad! Deze adventskalender is helemaal gericht op Kerstmis, wat het extra leuk maakt. In de kalender vind je, naast de gebruikelijke Lego Santa Claus, dit jaar ook de kerstvrouw. 

Daarnaast bevat deze nieuwe set ook rendieren met een arrenslee. In totaal zijn er 8 minifiguren, waaronder een figuur gekleed in een compleet ijshockeytenue (en een ijshockeydoel) en een ijskunstenaar! Met deze adventskalender kun je je LEGO-stad in één keer transformeren tot een echte kerststad.

Het thema van de kalender is winters, en ijshockey speelt een belangrijke rol. Op het dak van een gebouw zien we de kerstman met zijn slee en rendier. Binnenin de kalender vind je ook een ijshockeyspeler, een puck, een doel en een beker.

Enkele hoogtepunten van de kalender zijn:

Aftellen naar Kerstmis op een magische manier met de vertrouwde LEGO City bouwsets, het kerstthema is aangevuld met een ijshockeyspeler, wat voor extra plezier zorgt en elke dag kun je een nieuw minimodel bouwen, variërend van voertuigen tot accessoires en van poppetjes tot gebouwen.

Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder.

LEGO Harry Potter Adventskalender 2023

Harry Potter en zijn vrienden keren terug voor een spannende nieuwe adventskalender. Hoewel deze kalender nog niet officieel is onthuld, kunnen we al een tipje van de sluier oplichten. Dit jaar zal de magische kalender zich afspelen in een betoverend winters landschap. Afgaande op de doos lijkt de kalender geïnspireerd te zijn op de sneeuwbalscène uit Harry Potter and the Prisoner of Azkaban. Alle personages zijn warm gekleed, wat betekent dat je enkele unieke minifiguren kunt verwachten. Er zullen in totaal zes minifiguren in de kalender zitten, samen met allerlei leuke accessoires waarmee je scènes uit de films kunt naspelen.

In de adventskalender zul je winterse versies van Harry Potter, Ron Weasley, Hermione Granger en Draco Malfoy vinden. Hier zijn de hoogtepunten van wat je kunt verwachten:

De LEGO Harry Potter adventskalender 2023 is gebaseerd op het epische sneeuwballengevecht tussen Harry Potter, Hermione en Ron tegen Draco en zijn vrienden Crabbe en Goyle uit de film "Harry Potter and the Prisoner of Azkaban".

Deze kalender is een geweldige kans om je LEGO Harry Potter-collectie uit te breiden met winterse minifiguren van je favoriete personages.

Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder.

LEGO Star Wars Adventskalender 2023

Bezorg kinderen dagelijks een vleugje feestvreugde met de LEGO Star Wars adventkalender van 2023. Deze kalender zit boordevol personages, minimodellen en accessoires waarmee ze verhalen uit Star Wars: Return of the Jedi, Star Wars: The Clone Wars en Star Wars: The Bad Batch kunnen naspelen en combineren met andere LEGO Star Wars sets.

Plezier tijdens de feestdagen is gegarandeerd! De set bevat 8 LEGO Star Wars personages, waaronder Keizer Palpatine, een Ewok en een Pit Droid in kerstoutfits, een Gonk Droid verkleed als rendier en Omega met een slee. Een fantastisch cadeau voor Star Wars fans van 6 jaar en ouder! Bovendien kunnen ze genieten van 15 minimodellen, zoals The Justifier, een STAP speeder, de Mandalorian's N-1 Starfighter, het Clone Command Center en een Ewok dorp, voor eindeloos fantasierijk speelplezier.

Het LEGO Star Wars universum biedt een universum aan mogelijkheden. Al sinds 1999 bootst de LEGO Groep beroemde ruimteschepen, voertuigen, locaties en personages uit het Star Wars universum na. Er zijn diverse sets verkrijgbaar die fans van alle leeftijden zeker zullen bekoren.

De LEGO Star Wars adventkalender 2023 zorgt voor nog meer kerstsfeer in de decembermaand met zijn verzameling Star Wars personages, minimodellen van speelgoedvoertuigen en accessoires. Met 8 personages, waaronder keizer Palpatine, een Ewok en een Pit Droid in feestelijke kledij, een rendier-geklede Gonk Droid, Omega met een slee, een 212th Clone Trooper, een B-1 Battle Droid en prinses Leia. Daarnaast zijn er 10 minimodellen van voertuigen, zoals The Justifier, de Mandalorian's N-1 Starfighter, een turbotank, STAP speeder, AAT, Imperial Shuttle, AT-ST, speederbike, Imperial Star Destroyer en Ewok glider. Verder zijn er nog 5 andere minimodellen, zoals een Clone Command Center, Ewok dorp, Endor bunker, Endor schildbeschermer en de keizerstroon.

Deze adventkalender biedt creatief plezier, met personages en bouwmodellen om verhalen uit verschillende Star Wars-films na te spelen. Het is een geweldige cadeautip voor kinderen vanaf 6 jaar, met 320 LEGO stukjes om van te genieten tijdens de maand december.

LEGO Marvel Adventskalender 2023

Voor het derde jaar op rij keert de LEGO Marvel adventskalender terug, maar dit keer met een spannend thema: de Infinity Saga. In tegenstelling tot eerdere kalenders die gewijd waren aan de Avengers en Guardians of the Galaxy, worden nu alle minifiguren en minimodellen geïnspireerd door de eerste drieëntwintig films van het Marvel Cinematic Universe (MCU).

De kalender bevat gegarandeerd minifiguren van Captain America, Iron Man en Spider-Man. Daarnaast kun je Okoye verwachten die de kerstboom versiert en zelfs de trein van Captain America is opgenomen in de kalender.

Deze adventskalender is niet alleen het perfecte cadeau voor kinderen die graag in de huid van hun favoriete superhelden willen kruipen, maar ook een must-have voor verzamelaars die dol zijn op Marvel. 

Wat je kunt verwachten:

De LEGO Marvel adventskalender van dit jaar neemt je mee terug naar de onvergetelijke Infinity Saga, Je vindt een aantal iconische minifiguren en minimodellen die je meteen zult herkennen uit de Marvel-films en elke dag kun je een nieuw minimodel bouwen en je favoriete scènes uit de films naspelen, of zelf creatieve nieuwe scènes bedenken.

Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder.

Advertentie
Trending post
1
De Rituals Adventskalenders van 2023!
Beauty
De Rituals Adventskalenders van 2023!

2023-09-01 20:00:41

1
Releasedata overzicht Adventskalenders 2023
Algemeen
Releasedata overzicht Adventskalenders 2023

2023-07-26 13:39:51

1
Ontdek de Magie van Zomer Adventskalenders
Algemeen
Ontdek de Magie van Zomer Adventskalenders

2023-07-11 11:49:51